Vastgoed.

Scroll

Wij zijn als geen ander thuis op het gebied van vastgoed en daaraan gerelateerde vraagstukken. Van herontwikkeling tot aan- en verkoopprocedures hebben we alle kennis en kunde in huis om tot een geslaagd resultaat te komen. Vanuit onze jarenlange ervaring weten we hoe belangrijk het kan zijn om van begin af aan strategische en tactische afwegingen te maken. Waarbij vanaf het eerste moment op de juiste eindresultaten wordt gestuurd. En wij onze creativiteit en ons verbindend vermogen gebruiken om vroegtijdig in het proces de juiste partijen op de juiste plaats te krijgen.

Expertise in huis.

Wij hebben alle expertise in huis om uw vastgoedopgave volledig te analyseren, structureren en vervolgens in samenwerking met de juiste partij te vermarkten. Ook hierbij gaan we verder dan de gevestigde orde. Wij onderscheiden ons door een maatwerk aanpak, waarbij wij zeer snel kunnen schakelen. We zijn niet alleen een compacte, wendbare organisatie, maar kunnen tevens een beroep doen op een groot, persoonlijk netwerk. Daardoor bent u verzekerd van een snelle beslissingen en korte doorlooptijden.

Wij denken graag met u mee over de ideale benutting van uw vastgoed. Daarbij kijken wij verder dan alleen naar het vastgoed dat er nu staat en richten wij ons ook op waardevermeerdering op de lange(re) termijn. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot een herontwikkelingsvraagstuk. Wij hebben de kennis en kunde in huis om de herontwikkelingspotentie van uw vastgoed vroegtijdig te bepalen. Mocht dit leiden tot een vruchtbare propositie, dan zijn wij de aangewezen partner om uw opgave onder te brengen bij de juiste partijen. En is de waardemaximalisatie voor u als eigenaar zeker gesteld.

 

Referenties.

Prins
2021 - 2024
Yerseke
Vastgoed

Verkoop van grondlocaties

Namens een private eigenaar verzorgt BSCO de verkoop van meerdere grondlocaties. Tevens is BSCO in samenwerking met Socialex Real Estate verantwoordelijk voor de indiening van een principeverzoek voor de herontwikkeling van een oude bedrijfslocatie naar 75 woningen

GPW
2021 - 2024
Hellevoetsluis
Financiering

Financiering van nieuwbouw bedrijfspand

GPW heeft in Hellevoetsluis een nieuwbouw bedrijfspand ontwikkeld. Ten behoeve van de realisatie heeft BSCO een nieuwbouwfinanciering verzorgd.

HaHiTo
2021 - 2024
Hellevoetsluis
Vastgoed

Ontwikkeling Volta IX

BSCO staat HaHiTo bij in de ontwikkeling en financiering van 23 nieuwbouw bedrijfsloodsen op bedrijventerrein Kickersbloem III te Hellevoetsluis. Hierin is BSCO verantwoordelijk voor de verkoop en financiering van de bedrijfsunits.

Woon / Werkpand
2021 - 2022
Vlaardingen
Financiering

Tijdelijke financiering

Via het organiseren van een brugfinanciering heeft BSCO een advocate bijgestaan bij de aankoop van haar woon/werkwoning.

Onze andere dienstverlening