Financiering.

Scroll

Het wordt voor u als ondernemer steeds lastiger om bancaire financiering te verkrijgen via de gebruikelijke kanalen. Want grootbanken lijken steeds minder appetite te hebben in het MKB. Ook worden de voorwaarden voor bestaande leningen en kredietlijnen verder aangescherpt. Er zijn vandaag de dag echter voldoende non-bancaire financiers. Die hebben meestal wel veel verstand van geld, maar hebben vaak geen ervaring als ondernemer in de breedste zin van het woord. Daardoor valt u als MKB-ondernemer nogal eens tussen wal en schip. Bij BSCO is dat anders. Wij helpen u niet alleen met een financiering, maar kijken verder en begeleiden ondernemingen met een financieringsvraagstuk naar maatwerkoplossingen.

Informele manier van financieren.

Door middel van transparante structuren en voldoende waarborgen en zekerheden zorgen wij ervoor dat de beste deal ontstaat. Voor ons geldt daarbij altijd hoe het wel kan, in plaats van waarom het niet kan. En wat betreft onze funding: door de jaren heen hebben we een groot persoonlijk netwerk opgebouwd van informal investors, familiy offices en vermogensbeheerders. Daardoor kunnen we snel schakelen en heeft u snel zekerheid of iets wel of niet kan.

Referenties.

Prins
2021 - 2024
Yerseke
Vastgoed

Verkoop van grondlocaties

Namens een private eigenaar verzorgt BSCO de verkoop van meerdere grondlocaties. Tevens is BSCO in samenwerking met Socialex Real Estate verantwoordelijk voor de indiening van een principeverzoek voor de herontwikkeling van een oude bedrijfslocatie naar 75 woningen

GPW
2021 - 2024
Hellevoetsluis
Financiering

Financiering van nieuwbouw bedrijfspand

GPW heeft in Hellevoetsluis een nieuwbouw bedrijfspand ontwikkeld. Ten behoeve van de realisatie heeft BSCO een nieuwbouwfinanciering verzorgd.

HaHiTo
2021 - 2024
Hellevoetsluis
Vastgoed

Ontwikkeling Volta IX

BSCO staat HaHiTo bij in de ontwikkeling en financiering van 23 nieuwbouw bedrijfsloodsen op bedrijventerrein Kickersbloem III te Hellevoetsluis. Hierin is BSCO verantwoordelijk voor de verkoop en financiering van de bedrijfsunits.

Woon / Werkpand
2021 - 2022
Vlaardingen
Financiering

Tijdelijke financiering

Via het organiseren van een brugfinanciering heeft BSCO een advocate bijgestaan bij de aankoop van haar woon/werkwoning.

Onze andere dienstverlening