Structurering.

Scroll

Heeft u als MKB-ondernemer te maken met complexe kwesties op het gebied van finance, accountancy, vastgoed of management? Dan zijn wij de aangewezen partij om uw opgave te structureren en u onafhankelijk te adviseren. Vanuit onze brede all-round kennis staan wij paraat om iedere financiële opgave binnen uw onderneming op te pakken. Daarbij zijn we niet bang om met creatieve en onconventionele oplossingen te komen. Wij kijken niet alleen naar de financieringskant, maar ook naar de ondernemerskant. Het begint vaak met een adviesvraag uit wat voor hoek dan ook. Daar kan vervolgens een stuk bedrijfsovername in zitten, een werkkapitaalfinanciering, tot aan het herfinancieren van vastgoed of het herontwikkelen van vastgoed.

A tot Z oplossing.

Van doorstart tot bedrijfsovername, wij staan met onze kennis voor u klaar. Wij begeleiden het traject op financieel, juridisch en fiscaal vlak totdat voor u de ideale oplossing is gevonden. Daarbij staan uw belangen altijd voorop. Vanaf het eerste strategische plan tot en met de uitvoering begeleiden wij u naar de oplossing van complexe, financiële problematiek.

Referenties.

Prins
2021 - 2024
Yerseke
Vastgoed

Verkoop van grondlocaties

Namens een private eigenaar verzorgt BSCO de verkoop van meerdere grondlocaties. Tevens is BSCO in samenwerking met Socialex Real Estate verantwoordelijk voor de indiening van een principeverzoek voor de herontwikkeling van een oude bedrijfslocatie naar 75 woningen

GPW
2021 - 2024
Hellevoetsluis
Financiering

Financiering van nieuwbouw bedrijfspand

GPW heeft in Hellevoetsluis een nieuwbouw bedrijfspand ontwikkeld. Ten behoeve van de realisatie heeft BSCO een nieuwbouwfinanciering verzorgd.

HaHiTo
2021 - 2024
Hellevoetsluis
Vastgoed

Ontwikkeling Volta IX

BSCO staat HaHiTo bij in de ontwikkeling en financiering van 23 nieuwbouw bedrijfsloodsen op bedrijventerrein Kickersbloem III te Hellevoetsluis. Hierin is BSCO verantwoordelijk voor de verkoop en financiering van de bedrijfsunits.

Woon / Werkpand
2021 - 2022
Vlaardingen
Financiering

Tijdelijke financiering

Via het organiseren van een brugfinanciering heeft BSCO een advocate bijgestaan bij de aankoop van haar woon/werkwoning.

Onze andere dienstverlening